Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca "toti marii pasi inainte ai acestei tari s-au facut sub guvernari PSD".

"Azi am petrecut inca o zi plina de energie si entuziasm. De la Reghin, orasul viorilor, unde am gasit sensibilitatea si talentul pe care doar muzica si dansul le cuprind magistral, pana la intalnirea cu colegii nostri din organizatiile PSD, cu oameni strasnici, cu prieteni vechi si mai noi din Targu Mures, orasul inimilor si Sibiu, orasul manierelor.

Iar mesajul meu catre primarii si liderii mureseni si sibieni a fost sa privim cu mai multa INCREDERE spre ceea ce avem de facut impreuna. Pentru ca lumea are mari ASTEPTARI de la acest partid si pentru ca toti marii pasi inainte ai acestei tari s-au facut sub guvernari PSD.

Increderea ca noi putem CASTIGA oricand o competitie care sa ne permita sa facem ceea ce este bine pentru romani si pentru tara. Indiferent de numarul competitorilor, de pozitia de pe care pornesc, indiferent de efortul pe care trebuie sa-l facem sau de obstacolele pe care trebuie sa le depasim.

Increderea ca tot noi, social-democratii, vom continua sa oferim cele mai bune guvernari, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari si, de ce nu, cel mai bun PRESEDINTE al Romaniei!", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.