Codrin Steafnescu sustine ca Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Olguta Vasilescu sau Gabriela Firea sunt singurii care pot candida la prezidentiale din partea PSD.

"Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Olguta Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre acestia poate candida din partea PSD, cu sanse reale in turul 2! Doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic si ticalos. Pe fata, cu curaj, cu asumarea tuturor riscurilor. Oameni care au fost vanati in adevaratul sens al cuvantului.

Olguta plimbata cu catuse la maini ptr o fapta inexistenta! Firea amenintata ca-i vor fi rapiti copiii! Plesoianu si Serban amenintati in mod constant cu moartea! Oameni din partid hartuiti, umiliti si batjocoriti in fiecare zi de o camarila de serviciu formata din mercenari lipsiti de orice morala si de scrupule! Ani si ani de zile la rand. Cand multi altii taceau infricosati si speriati chiar si de propriile umbre. Doar unul dintre acestia poate primi voturile celor care inca mai cred in "dreptate pana la capat", celor care inca mai cred in drepturi si libertati, celor care doresc o tara normala fara abuzuri si teroare! Altfel nu vom reusi si ne vom face si de ras ca partid. Sper ca acesti oameni sa fie evaluati corect in sondajele secrete si in tot felul de analize interne. Pe care sincer, habar n-am cine le realizeaza si in folosul cui!", a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.