Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca "PSD si-au pierdut credibilitatea, si pe oricine desemneaza, pentru ei va fi o victorie daca reusesc sa intre in turul doi".

"Nu pleaca ei de la putere, nici PSD, nici ALDE, chiar daca o sa aiba candidati separati. Ma intereseaza foarte putin. Noi sustinem candidatura presedintelui Iohannis si suntem foarte implicati in sustinerea candidaturii presedintelui pentru obtinerea celui de-al doilea mandat. Ce face PSD, oricum si-au pierdut credibilitatea, si practic pe oricine desemneaza, pentru ei va fi o victorie daca reusesc sa intre in turul doi", a afirmat Ludovic Orban, potrivit Stiripesurse.ro.

Ludovic Orban a adaugat ca PSD-ALDE "pana acum au preferat sa ignore vointa oamenilor, sa isi astupe urechile, ochii, sa nu mai vada, sa nu mai auda nimic si sa se cramponeze de functiile pe care le detin strict in interes propriu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.