Premierul Viorica Dancila sustine ca in ceea ce priveste viitoarele masuri economice ale Guvernului, vor exista consultari pentru a nu se lua decizii bruste.

"Am vorbit de masuri, masurile economice, dar vrem sa avem un dialog, sa vedem impactul acestor masuri, sa vedem toti cei implicati, sa le cerem parerea, sa discutam cu ei. Nu vrem sa luam decizii bruste. Aceste decizii trebuie sa le luam in urma discutiilor cu partenerii sociali, cu cei implicati in aceste masuri economice si cred ca acest lucru va lamuri foarte multe aspecte", a spus Dancila pentru Antena 3.

Chestionata daca planurile Guvernului in zona economica vor angrena si masuri cu impact social, raspunsul sefei Executivului a fost: "Nu cred acest lucru".

"Bine, nu putem multumi pe toata lumea, este normal ca atunci cand iei o decizie, unii sa se bucure, altii sa fie mai putin bucurosi. Dar este important sa avem acest dialog, sa ascultam si parerea celorlalti, sa le explicam de ce am luat aceasta masura, pentru ca toata lumea sa inteleaga care este sensul in care vrem sa mergem", a mai adaugat ea, citata de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.