Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei de aparare, afirma ca demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, reprezinta "doar primul pas" catre aflarea adevarului despre protestul din 10 august.

"Demisia ministrului Carmen Dan reprezinta doar primul pas catre aflarea adevarului despre 10 august. Toate documentele trebuie desecretizate, toate practicile indoielnice trebuie verificate, toti cei vinovati pentru blocarea violenta a dreptului de a protesta trebuie identificati si trasi la raspundere. Umflarea aparatului de represiune politica in dauna politiei care asigura siguranta de zi cu zi a cetatenilor trebuie oprita.

Avem nevoie de o viziune civica, liberala asupra modului in care tratam drepturile cetatenilor, nu de una militarista si violenta de factura sovietica. Dar nu PSD va face toate aceste schimbari - e un partid tot mai mic, tot mai speriat de nemultumirea publica, care va continua sa se ascunda in spatele bastoanelor si scuturilor. Aceasta modificare de filosofie va fi realizata numai de o guvernare de dreapta", a scris Ovidiu Raetchi pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.