Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la DCNews, ca mutarea ambasadei la Ierusalim este o decizie politica pe care trebuie sa o ia presedintele Romaniei.

"Mutarea unei ambasade este atributul presedintelui si cred ca presedintele trebuie sa dea dovada de corectitudine, sa iasa public sa spuna ”Nu voi muta ambasada” sau ”Voi muta ambasada”. Trebuie sa isi asume, pentru ca acest lucru revine presedintelui si presedintele trebuie sa isi asume. Aceasta tacere cred ca pentru Romania nu este un lucru bun.

Parerea mea este ca aici trebuie o decizie politica, decizie politica pe care trebuie sa o ia presedintele Romaniei. Dar vad ca domnul presedinte nu spune nimic, nici ca va lua aceasta decizie, nici ca nu va lua aceasta decizia", a declarat Viorica Dancila, fiind intrebata despre discutiile legate de mutarea ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.