Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca este nevoie absoluta de schimbare radicala.

"De ce sunt vesti proaste? Eu zic ca sunt vesti bune; poate au efectul necesar - se trezesc si liderii PSD din negarea realitatii si revin pana la urma cu picioarele pe pamant ( se pare ca “dusul rece” din 26 Mai le-a trecut si multi au inceput iar sa'fumeze etnobotanice')!

1. Trebuie o restructurare radicala a Guvernului si a Administratiei publice ( nu mai merge tot cu schimbari de oameni - 'pleaca Popescu si vine Ionescu') / mai putine ministere, mai putine agentii, mai putine deconcentrate, mai putini sefi , mai putini numiti de la Partid, zero influenta a politrucilor in functionarea Companiilor Nationale (vezi dezastrul facut de politrucul Cuc la Tarom si Aeroportul Otopeni)!

2. Trebuie oprite imprumuturile costisitoare si banii publici cheltuiti doar pentru cheltuieli curente care ne duc la faliment (metoda 'Valcov - Teodorovici' ) - banii trebuie investiti in Infrastructura, sanatate, educatie si digitalizare

3. Trebuie incurajate productia si exporturile pentru a stopa catastrofa deficitului balantei comerciale (anul acesta in primele 6 luni am trimis in alte tari 8 miliarde de euro din banii nostri)

4. Depolitizarea ANAF, oprirea scutirilor si exceptiilor, impozitare si taxare diferentiata pe model european (vezi Germania sau Austria)

5. Deciziile politice luate transparent si prin consultare cat mai larga (gen Alegeri Preliminare deschise) - NU prin sedinte de CEX, sondaje platite si mancatorii 'pesediste'

Noi la ProRomania am inteles aceasta nevoie absoluta de schimbare radicala - si asa construim viitorul / cei de la PSD se mint singuri si se sinucid - cei de la PNL si USR se bat doar pe functii si candidaturi fiind multumiti sa castige doar pe votul CONTRA si sa se faca iar de ras (cum au facut in 2016)!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.