Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca ministrul de Interne, Carmen Dan, etse "purtatoarea steagului dezinformarii marca Dragnea".

"Carmen Dan, purtatoarea steagului dezinformarii marca Dragnea.

Am urmarit ieri dezbaterile din Comisia de taiat frunze la caini pe timp de vara (comisia de investigare a fraudelor la alegerile din 26 mai).

Justificarile ministrului Carmen Dan si a secretarului general de la MAE au facut senzatie. Sa fii membru al Guvernului, sa fii responsabil de organizarea (foarte proasta) a alegerilor si tot tu sa spui ca alegerile au fost fraudate este dovada de lipsa de logica si de subevaluare a inteligentei romanilor.

Acuzarea STS pentru haosul din ziua alegerilor arata clar ca ministrul Dan nu a inteles ca tupeul marca Dragnea nu mai tine. Mai ales in cazul unui ministru care trebuia sa zboare din Guvern inca de acum un an pentru reprimarea populatiei la mitingul din 10 august 2018.

Desi Dragnea a disparut politic, mostenirea sa este prezenta

Ea da forma acelorasi ineptii pe care le puteam auzi de la fostul sef de trib. Iar cea care duce astazi steagul dezinformarilor marca Dragnea poarta numele de Carmen Dan, proptita in scaunul de ministru de interne.

Cat despre secretarul general al MAE, nimic mai jalnic. In opinia acesteia, vinovati pentru haosul din sectiile de votare din strainatate sunt romanii care s-au prezentat la vot, nu incapacitatea guvernantilor de a intelege ca dreptul la vot trebuie garantat de stat. Si pe luna daca va pleca vreun cetatean al Romaniei care doreste sa voteze, trebuie create conditiile necesare. Este dreptul romanului de a vota oriunde, si statul trebuie sa garanteze exercitarea acestui drept.

Sunt probleme care pot da totul peste cap si pot crea un si mai mare haos la alegerile prezidentiale. Eu am prezentat cateva solutii reale, din respect pentru cei aproape 4 milioane de romani care muncesc, studiaza sau locuiesc definitiv peste hotare. Ramane de vazut daca puterea PSD-ALDE le va accepta sau nu", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.