Politica 9 Iulie 2019 08:21
Mihai Fifor anunta ca pe data de 3 august va avea loc congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna.

Mihai Fifor a precizat, intr-o emisiune la RTV, ca in 3 august va fi organizat congresul pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidentiale.

Premierul Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Braila ca partidul va organiza un nou congres, la sfarsitul lunii iulie – inceputul lunii august, in care va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale.

Potentialele nume sunt Viorica Dancila, Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu sau un independent.

"Vom avea un nou congres, la sfarsitul lui iulie sau inceputul lui august, unde vom vota canddiatul nostru pentru prezidentiale, speram sa fie si candidatul castigator", a declarat, vineri, la Braila, Viorica Dancila, citata de News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.