Politica 8 Iulie 2019 14:11
Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca "Dacian Ciolos a negociat si a luptat ca de obicei pentru tara lui - Franta", problema fiind  cine negocieaza si cine se lupta pentru Romania.

"Nu este de ras - este de plans! Dacian Ciolos a negociat si a luptat (ca de obicei) pentru tara lui - Franta! Problema noastra este cine negocieaza si cine se lupta pentru Romania!

Marea negociere pentru principalele posturi de conducere la nivelul Uniunii Europene a dus la un rezultat trist - nicio persoana nascuta si crescuta in Estul Europei (sau in oricare dintre cele 13 tari intrate in UE dupa 2004) nu a primit nimic!

Acum urmeaza un alt test - desemnarea Comisarului European din partea Romaniei:

1. in 2007 am primit un portofoliu nesemnificativ - am si uitat ca l-am avut pentru ca nimeni nu intelegea ce avea in atributii;

2. In 2009 Nicolas Sarkozy a vrut ca Franta sa aiba 2 comisari - si asa a ajuns Dacian Ciolos la Agricultura (cu complicitatea lui Traian Basescu - dispus oricand sa faca ceva si cu “licuriciul” european, nu doar cu cel transatlantic) / in mandatul lui Ciolos agricultorii francezi au primit subventii tot de 3 ori mai mai decat cei romani;

3. In 2014 , prin negocierea mea cu Hollande si Renzi si avand sprijinul lui Juncker Romania a primit ceva important - Dezvoltare Regionala! Avand-o pe Corina Cretu (si echipa ei de asistenti romani) am adus in tara inca 10 miliarde de euro / si propunerea pentru viitorul buget este oricum mai mare cu inca 6;

4. In 2019 va negocia Klaus Iohannis dar numirea o face Viorica Dancila - sa ne rugam sa obtinem ceva semnificativ pentru Romania! Ajung insa rugaciunile?

Noi vrem un Comisar ProRomania - sa tina cu Romania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.