Politica 8 Iulie 2019 08:18
Rares Bogdan a raspuns duminica reactiilor negative, potrivit carora se aliaza cu PSD prin sustinerea publica aratata lui Carmen Avram.

"Niciodata un om de dreapta nu poate sa se alieze cu unii cu care nu-si poate face nici cruce. Cu stanga nici cruce nu poti. (...) Dar inainte de PNL, USR, UDMR, suntem romani la Bruxelles. Noi reprezentam interesul national, este un termen sanatos. Interesul Romaniei este al tuturor agricultorilor romani, al cetatenilor romani. Atata timp cat in Comisia de agricultura avem doi membri - Motreanu si Buda - este normal sa colaboram si cu Dacian Ciolos si cu ceilalti colegi. Sa intre cat mai multi din cei 32 de colegi in Comisia de agricultura pentru a putea sustine interesele agricultorilor romani", a declarat Rares Bogdan la postul Romania TV, potrivit Mediafax, citat de Hotnews.ro.

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a afirmat ca o va sustine, alaturi de colegii din Comisia de agricultura, pe Carmen Avram, europarlamentar PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.