Politica 6 Iulie 2019 14:10
Clotilde Armand a reactionat dupa ce europarlamentarul Maria Grapini a avut in plenul Parlamentului European o interventie in care e surprinsa cum ridica tonul la Donald Tusk, fostul presedinte al Consiliului European.

"Maria Grapini a tipat in plenul Parlamentului European la Donald Tusk si la noul presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, caruia i-a spus ce trebuie sa faca. Dupa acest episod dna Grapini a trimis un comunicat de presa intitulat: 'Maria Grapini, sah mat la Donald Tusk!' Sa-i spuna cineva dnei Grapini ca prostia are ca mama fudulia", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

"Madam Clotilde Armand ma critica pe pagina ei de Facebook pentru ca am indraznit sa-l infrunt pe domnul Tusk. Mare ipocrizie! Ea nici macar nu a stat in sala la dezbatere! Apoi ar fi trebuit sa se gandeasca de ce pe seful ei, domnul Ciolos l-au cam fluierat cand a vorbit si pe pe mine nu!!!! Este clar ce interese apara romanca Clotilde!", a fost reactia Mariei Grapini, citata de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.