Politica 6 Iulie 2019 12:18
Senatorul liberal, Florin Citu, sustne ca salariul mediu net in administratia publica este dublu fata de salariul mediu net din sectorul privat.

"AJUNGE!

1. salariul mediu net pentru angajatii din administratia publica, aparare si asigurari sociale a fost INTOTDEAUNA MAI MARE decat salariul mediu net din sectorul privat.

Da, amantele, amantii, beizadelele, secretarii de stat ai lui Теодорович, sefa ANAF care va hartuieste si va pune poprire pentru un leu, toti acesti oameni pe care nu i-ar angaja NIMENI in sectorul privat castiga DUBLU fata de dumneavoastra.

Repet sa fie foarte clar- Salariul mediu net in administratia publica este DUBLU (!!!) fata de salariul mediu net din sectorul privat.

Nu vi se pare ciudat ca cei care castiga 500 de euro pe luna sa plateasca TOT salariul celor care castiga 1000 de euro pe luna?

De ce credeti ca au introdus supraacciza, supraimpozitarea contractelor part-time, OUG 114, TVA defalcat? Sa-si mareasca salariile pe munca sectorului privat. AJUNGE!

2. Din 2016 trimestrul 4 TOT SECTORUL PUBLIC are salarii medii nete MAI MARI decat TOT sectorul privat.

Foarte GRAV si NOCIV pentru economie este ca aceasta diferenta creste in fiecare prin deciziile PSD+ALDE.

3. Sectorul privat NU are cum sa creasca salariile atat timp cat in fiecare luna este SOMAT si FORTAT de stat sa plateasca mai multe taxe si mai mari pentru a sustine BUGETARII DE LUX ai Romaniei.

Pentru a sustine aceste salarii in sectorul bugetar in viitor este nevoie de reducerea SEMNIFICATIVA a personalului din sectorul bugetar - pe criterii de competenta bineinteles.

'Specialisti' care castiga sute de mii de lei anual la stat nu ar trebui sa aiba probleme sa-si gaseasca un loc de munca in sectorul privat.

PNL va retrage imediat statul din economie. O economie liberala se dezvolta cu un sector privat puternic si liber", a scris Florin Ciu pe Facebook.

Citeste si:
Supraimpozitarea şi cumulul pensie-salariu, prin lege, nu prin...
Supraimpozitarea şi cumulul...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.