Yuppy 5 Iulie 2019 15:34
Premierul PSD, Viorica Dancila, a declarat ca incepanad cu saptamana viitoare vor incepe evaluarile pentru fiecare minister in parte.

"Legat de remaniere de saptamana viitoare incepem evaluarea pe fiecare minister in parte astfel incat atunci cand vom face o remaniere va fi raportata la masurile din programul de guvernare , la activitatea fiecarui ministru, la modul in care a comunicat masurile pe care le-a luat si pe urma vom vedea unde vom remania si unde vom merge cu acelasi ministru. Remanierea nu e pentru o persoana sau alta. Nu a fost nici o discutie cu privire la un ministru sau altul", a declarat premierul, potrivit News.ro.

Viorica Dancila a anuntat ca va merge in toate filialele judetene din tara, unde vor fi analizate rezultatele alegerilor europarlamentare.

"Am dat startul deplasarilor in teritoriu. Vrem sa facem o evaluare a fiecarei organizatii PSD din fiecare judet, evaluare din punct de vedere politic dar si sa avem dialog cu reprezentantii Comitetului Executiv. Vrem sa ascultam parerea membrilor de partid, vrem ca deciziile pe care le luam sa porneasca de jos in sus, sa nu mai venim cu decizii in care nu se regasesc membrii de partid. La Braila am avut un dialog foarte bun, membrii CEX au ridicat probleme din punct de vedere politic si guvernamental. Am analizat impreuna rezultatele, am stabilit impreuna pasii urmatori avand in vedere ca avem 3 randuri de alegeri. A fost un dialog constructiv", a mai spus Viorica Dancila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.