Politica 5 Iulie 2019 08:53
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat pentru sase luni din PSD, spune ca antipatia fata de partid este atat de mare, incat oricine ar candida la alegerile prezidentiale nu ar avea nicio sansa sa castige.

Robert Negoita a fost intrebat, joi seara, la Digi 24, despre prezidentiabilul PSD si a spus ca si Papa Francisc ar pierde daca ar cadinda din partea acestui partid.

"Nu am cum sa nu va spun ce gandesc, pentru ca asta imi este felul, foarte direct si sincer. La vizita Papei Francisc am vazut o reactie foarte favorabila. Daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea este ca ar pierde. Doamne ajuta, ca eu sa fiu un pesimist si sa nu fie asa cum o vad eu", a spus Robert Negoita, potrivit News.ro.

Negoita a reiterat ideea ca "PSD va plati grav faptul ca a avut un presedinte care a fost tinut in functie pana a plecat cu catuse".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.