Politica 5 Iulie 2019 08:37
Secretarul general PSD Mihai Fifor a spus ca unii membri din Cex au reactionat fata de faptul ca Robert Negoita "calca in picioare" tot ceea ce inseamna PSD.

"Nu poti la nesfarsit sa iti ataci partidul luni intregi. Vino si spune asta in partid. Faptul ca te duci la un post TV si calci in picioare acest partid din care faci parte, atunci esti sanctionat. Colegii din CEX au zis: Dar pana cand? A zis ca Guvernul e hot, e ticalos, Dancila este... Colegii sai au propus sanctionarea", a declarat Mihai Fifor la Antena 3, citat de Stiripesurse.ro.

Secretarul general PSD a mai spus ca nimeni a contestat pe nimeni si cei care au dorit sa se inscrie, s-au inscris.

"Nimeni nu a contestat pe nimeni, au dorit sa se inscrie, s-au inscris. Ca niciodata, nimeni n-a oprit pe nimeni sa vorbeasca la Congres. Ce dorim mai mult decat atat? Dar intr-o competitie cineva pierde, cineva castiga. Daca esti un bun coleg, strangi mana celui care a castigat. Asta inseamna sa fii de aceeasi parte a baricadei, nu a doua zi sa incepi sa ii injuri pe cei care au castigat.

Este urat sa discutam de astfel de lucruri (ca e securista Viorica Dancila, ce zice Liviu Plesoianu). A ataca un coleg nu-ti face cinste. Daca esti un om vertical si corect si coleg bun de partid spui in forul statutar. Statutul zice ca nu poti sa iti ataci un coleg de partid. Linia votata in forul statutar devine obligatorie pentru toti membrii de partid. Asta este, nu te-a obligat nimeni sa vii la partid, trebuie sa iti asumi rigorile statutului", a mai spus Fifor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.