Politica 2 Iulie 2019 13:17
Maria Grapini face un apel de urgenta in vederea adoptarii unei legi a raspunderii magistratilor, sustinand ca oficialii europeni dau unda verde.

"Eu m-am saturat de abuzurile unor magistrati! Romanii s-au saturat! Fac apel la Parlamentul Romaniei sa urgenteze adoptarea unei legi a raspunderii magistratilor! Nu se poate sa existe atatea cazuri de incalcari ale drepturilor cetatenilor, ale copiilor si domnii magistrati care fac aceste abuzuri raman mai departe sa profeseze!

La scrisoarea mea trimisa Comisiei europene prin care am cerut o Directiva europeana pe raspunderea magistratilor, comisarul pe justitie, Jurova, mi-a raspuns clar: justitia este subsidiaritate si parlamentele nationale pot adopta legi privind raspunderea magistratilor!

Sunt revoltata si spun public ca este nevoie de aceasta lege in regim de urgenta", a scris Grapini pe Facebook, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.