Politica 1 Iulie 2019 08:05
Premierul Viorica Dancila a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca s-a lucrat foarte mult la Legea pensiilor si asteapta ca presedintele Iohannis sa o promulge.

"Legat de pensii, stiti foarte bine ca pentru noi salariile si pensiile au reprezentat o prioritate si chiar la 1 septembrie creste punctul de pensie la 1.265 lei si pensia minima la 704 lei. Deci, ceea ce am promis am si realizat, nu am facut o promisiune si nu am acoperit-o din punctul de vedere al pensiilor. Legea pensiilor este o lege asteptata, s-a lucrat foarte mult la Legea pensiilor si bineinteles ca asteptam ca presedintele Iohannis sa promulge aceasta lege.

Asteptarile noastre au fost de fiecare data catre normalitate, dar am vazut ca presedintele de cele mai multe ori a incercat si a reusit in multe din situatii sa puna obstacole in activitatea Guvernului, fie ca vorbim de numirea unor ministri, fie ca vorbim de obstacole pe care le-a pus legilor adoptate in Parlament. Vedem ce se intampla cu Legea pensiilor si bineinteles ca atunci cand ne-am asumat ceva, trebuie sa ducem la bun sfarsit", a afirmat Dancila duminica seara, la Antena 3, citata de Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.