Liderul PMP Eugen Tomac spune ca un asemenea delir ca la congresul PSD doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi si ca, fara prea multe retusuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes.

"Dancilizarea PSD

Un congres necesar, dupa ce cel la care, in aceeasi sala, in urma cu cateva luni, Dragnea striga: vreti sa fiu Presedintele vostru?! Acum este putin ocupat cu lectura, iar urmasii sai au decis noua cale de urmat.

Aceeasi, de fapt. Multa minciuna, astazi, la Congresul PSD. Un asemenea delir doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi. Promisiuni peste promisiuni de parca astazi ar fi castigat alegerile, uitand ca sunt la guvernare din mai 2012.

Uitand, de asemenea, ca realizarile lor sunt: 0 km de autostrada, 0 spitale regionale noi, 0 scoli noi construite, 0 gradinite noi construite.

In schimb, au instituit pensii speciale pentru parlamentari si primari, un furt in toata regula din banul public.

A fost un congres care, fara prea multe retusuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes.

Urmeaza partea a doua, care poate fi origanizata chiar in discoteca. Teodorovici Presedinte si Dancila premier, un tandem care va face senzatie! Ar putea fi comedie daca n-ar fi, de fapt, drama!", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.