Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca Eugen Teodorovici nu este "o solutie nici macar pentru contabil la o scara de bloc".

"Teodorivici nu e o solutie nici macar pentru contabil la o scara de bloc. Nu cred ca Teodorovici e la incalzire pentru functia de presedinte al Romaniei.

Cred ca doamna Dancila e cea mai buna solutie in momentul de fata. Uitati-va ca inainte de acest Congres au fost unii care voiau amanari, ca sa pregateasca Congres dupa prezidentiale. Era vorba de doamna Firea, domnul Stanescu. I-a agatat in cuier ca pe haine de schimb. Va place, bine. Nu, buna ziua. Nu s-a jenat deloc sa faca schimbari intr-un proces care era necesar",a afirmat Basescu. Fostul presedinte a adaugat ca Viorica Dancila este cea mai buna solutie, in prezent, pentru sefia PSD, potrivit Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.