Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al PSD.

"Eu si organizatia Vrancea o sustinem pe doamna Dancila la functia de presedinte al PSD. Eu raman la ideea mea si nu fac niciun secret din acest lucru: PSD a functionat mult mai bine atunci cand secretarul general si presedintele executiv au fost desemnati de catre Comitetul Executiv la propunerea presedintelui partidului. Dupa parerea mea, si functia de secretar general, si cea de presedinte executiv trebuie sa fie niste functii implicate, cu oameni implicati, cu oameni care sa stea permanent la partid, oameni care sa tina legatura cu organizatiile

Eu cred ca, in acest moment, este foarte important ca PSD se termine cu aceasta stare de provizorat, pentru ca ne aflam intr-o situatie extraordinara si la o statie extraordinara trebuie raspuns cu masuri extraordinare, dupa care sa ne vedem de programul de guvernare si ceea ce am propus cetatenilor" a declarat, vineri, Marian Oprisan, inaintea sedintei CEx, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.