Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Liviu Dragnea si Victor Ponta ca au facut parte din ceea ce social democratii au numit statul paralel.

"Este o trimitere catre propaganda mincinoasa pe care Dragnea a facut-o, sustinut de Antena 3. Statul paralel, care nu exista, pe Dancila nu am auzit-o sa spuna ca exista statul paralel. Statul paralel era creat prin puterea pe care o aveau cei de la K2. Din 2010 pana in 2014, de doua ori pe saptamana, la K2 (n.r. - unul dintre sediile SRI)- Maior, Coldea, Kovesi, Dragnea, Ponta, Dancu si din spusele lui, Ghita. Uneori erau intalniri, tot acolo, Kovesi- antena CIA si SRI. Daca discutam de un stat paralel, ar trebui sa cautam acolo.

Mare ne-ar fi mirarea ca cei care urlau "ne arestau oamenii din teritoriu" erau cei care decideau pe cine arestau, la K2. Dragnea si Ponta, care, discutand cu Kovesi, Maior si Coldea, probabil aflau informatii asupra unor lideri vulnerabili si care urmau sa fie luati de DNA. Isi dadeau sfantul aprob si urmau operatiunile. Asa imi explic de ce tipau ”Basescu ne aresteaza oamenii”, de fapt sa isi acopere ce faceau la K2. Intalnirile oculte nu eu le aveam cu SRI si DNA, ci Dragnea si Ponta, mai venea si profesorul Dancu pentru a-i lumina legat de viziunea despre viata si moarte in politica", a spus Traian Basescu, la B1 Tv, citat de Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.