Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, ii indeamna pe colegii de partid sa ramana uniti indiferent cine va castiga la Congresul din 29 iunie.

"Le multumesc tuturor colegilor care m-au sunat sa imi spuna ca ma sustin in competitia in care m-am inscris la Congres, respectiv cea pentru functia de secretar general al partidului.

Congresul acesta nu trebuie sa fie despre functii. Congresul nostru trebuie sa fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor romanilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid nascut dintre oameni si total dedicat lor.

Tocmai de aceea, fac un apel si la contracandidatii mei, ca indiferent cine va castiga, sa ramanem uniti si sa ne sprijinim reciproc in viitoarele incercari electorale.

Daca voi castiga aceasta competitie onoranta, ii voi invita pe colegi ca, de a doua zi dupa Congres, sa lasam orice orgolii deoparte si impreuna, intr-o echipa PSD redutabila si performanta, ca intotdeauna, sa trecem la treaba pentru reconstructia partidului nostru.

Sustin o competitie deschisa, onesta, in care toti candidatii sa porneasca de la aceeasi linie de start. Fie ca cel mai bun sa castige!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.