Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este sustinut de ALDE pentru obtinerea unui nou mandat.

"Domnul Isarescu beneficiaza de sprijinul ALDE. Din partea ALDE nu a existat opozitie, doar un singur coleg (Daniel Zamfir, n.r.) care este consecvent cu pozitia lui si nu vreau sa-i fac reprosuri. Nu-i impartasesc punctul de vedere. In ceea ce priveste pozitia PSD-ului, vreau sa va rog sa-i chestionati pe reprezentantii partidului.

Sa stiti ca nu sunt partidele care fac propuneri de candidaturi, candidaturile se depun in nume individual si fiecare parlamentar, sigur, respectand disciplina de grup, voteaza. Va pot spune foarte clar ca ALDE va sustine candidatura domnului Mugur Isarescu la votul care va avea loc in Parlament", a declarat Calin Popescu Tariceanu, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.