Senatorul PSD Serban Nicolae l-a indemnat pe presedintele Klaus Iohannis sa promulge Legea privind repatrierii aurului, declarata constitutionala de catre CCR.

"Aur curat constitutional. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, cu larga majoritate, obiectia de neconstitutionalitate formulata de Klaus Werner Iohannis, PNL si USR impotriva propunerii legislative prin care aurul constituit ca rezerva de Banca Nationala a Romaniei sa fie detinut integral in tara!

Proiectul meu, la care l-am asociat, din proprie initiativa pe Liviu Dragnea, a avut sustinerea parlamentarilor Partidului Social Democrat si a Aliantei Liberalilor si Democratilor, PNL, USR si UDMR votand impotriva. Mugur Isarescu, guvernatorul BNR (propus si votat de parlamentarii PSD!) s-a opus din rasputeri acestei propuneri, sustinand chiar teze pentru care un student la ASE ar pica examenul de specialitate fara drept de apel.

Domnule Iohannis, promulgati Legea! Domnule Isarescu, organizati repatrierea aurului! Macar atat sa faceti pentru Romania ca demnitari ai statului roman. Poate nu intamplator, decizia Curtii Constitutionale a Romaniei in aceasta speta s-a dat de Ziua Drapelului National, 26 iunie", a scris Serban Nicolae pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.