Eurodeputatii Corina Cretu si Mihai Tudose au fost refuzati de Dacian Ciolos la Renew Europe, insa au fost acceptati in grupul social-democratilor (S&D) din Parlamentul European. Anuntul a fost facut de liderul Pro Romania, Victor Ponta, care il acuza pe Dacian Ciolos ca s-a opus primirii celor doi in grup "din gelozie".

"Totul este bine cand se termina cu bine. Corina Cretu si Mihai Tudose sunt adevarati social - democrati si locul lor natural era in Grupul Social Democrat din Parlamentul European - mai ales ca au fost acceptati fara sa fie obligati sa intre in Delegatia PSD! Totul in regula, totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!

Ps - chiar si cei mai talibani antipesedisti nu pot sa ne reproseze nimic dupa ce am avut parte de un pic de "circ dambovitean" la Grupul "Renew Europe" tocmai din partea unor romani. Opozitia vehementa a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lectie importanta despre dialog, valori europene si capacitatea de a construi parteneriate oneste si in interesul Romaniei. De fapt totul a fost o simpla gelozie personala - Dacian Ciolos nu suporta ideea ca in acelasi grup cu el sa fie si un Comisar European considerat mai eficient si care chiar a lucrat pentru Romania (nu pentru Franta) - oamenii mici au orgolii mari!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.