Prim-ministrul Viorica Dancila informeaza ca urmeaza sa fie infiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare.

"Va fi infiintata o comisie cu privire la fraudele la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Am vazut ca au aparut foarte multe sesizari in spatiul public si consideram ca este necesara o comisie la nivel de Parlament care sa analizeze aceste sesizari pentru ca avem o datorie fata de populatie, pentru aflarea adevarului", a spus Dancila, citata de antena3.ro.

In legatura cu votul din diaspora, premierul a subliniat ca se cauta solutii la nivelul Parlamentului.

"Legat de referendum, dupa cum stiti, s-a infiintat o comisie la nivelul Parlamentului unde cautam solutii astfel ca votul din diaspora sa fie un vot la care sa participe toti cetatenii din diaspora. Alianta PSD-ALDE merge pe doua posibilitati. Una sa fie votul anticipat prelungit, dar si votul prin corespondenta. Prelungirea votului de la Parlamentare prin corespondenta si pentru alegerile prezidentiale", a aratat sefa Executivului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.