Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca s-au facut eforturi foarte mari in timpul Presedintei Romaniei a Consiliului UE, motiv pentru care Finlanda ar vrea acum sa ia din expertii romani pentru mandatul sau.

"Sa nu uitam ca la preluarea presedintiei domnul presedinte si-a aratat neincrederea. Am vazut atunci ca Finlanda chiar voia sa ne tina locul. Acum Finlanda vrea sa ia din expertii Romaniei pentru Presedintia rotativa. Au fost discutii in acest sens.(...)

Toti au recunoscut ca s-a gestionat foarte bine presedintia de catre Guvernul Romaniei si de catre Reprezentanta. Chiar liderii europeni, prim-ministrii, indiferent de grupul politic din care fac parte, chiar alte state care nu sunt membre ale UE au apreciat modul in care Romania a detinut Presedintia rotativa a Consiliului UE", a declarat sefa Executivului, citata de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.