Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis.

"Suntem toti de acord ca trebuie modificata legislatia privind cel putin votul din diaspora ca urgenta, tinand cont ca alegerile prezidentiale sunt primele si sunt anul acesta. In plenul reunnit de ieri s-a constituit comisia comuna. Azi va aparea in Monitorul Oficial, iar de maine aceasta comisie va fi operationala.

E de datoria mea sa stau de vorba cu toti liderii politici si sa facem un calendar si sa vedem daca ne incadram in aceasta sesiune, sau facem o sesiune extraordinara. Azi ii voi contacta telefonic pe toti liderii de grup ca sa putem creiona un plan. Pentru prima data toti liderii politici sunt de acord ca trebuie de urgenta initiata o schimbare a acestei legislatii. Sunt doua propuneri: votul prin corespondenta si prelungirea timpului. Noi, cei din PSD am vrea sa evitam votul electronic, cel putin acum.

Noi ne gandim la un vot care sa se desfasoare pe parcursul a doua zile", a declarat Ciolacu, potrivit Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.