Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca PNL injura USR-ul fara vreo logica sau sens politic acum si l-au mai si marginalizat pe singurul lor vector de imagine - Rares Bogdan - care de disperare se auto-mutileaza public.

"Singura veste buna de azi este ca se confirma cat de prosti sunt astia din PSD si ALDE (si da - imi pare rau sa o zic - si din PNL).

Peste tot in lume - cand ai luat un scor foarte slab la niste alegeri, declansezi alegeri anticipate si schimbi seful partidului. Fara sa fii fortat de opozitie. De ce? Pentru ca - daca amani, te erodezi si mai rau pana la urmatoarele alegeri. Deci schimbi 'povestea' si intri in campanie, dai un reset rapid si mai ai o sansa sa iei voturi cat de cat. E o metoda testata si tipica peste tot.

La noi - nu si nu. Stau ca niste natangi legati unii de altii si de scaunele lor desi se prabusesc. Sunt deja morti, niste zombie tristi.

Despre PNL - ce sa mai zic. De saptamani in sir injura USR-ul (fara vreo logica sau sens politic acum) si l-au mai si marginalizat pe singurul lor vector de imagine (Rares Bogdan) care de disperare se auto-mutileaza public. Iohannis a intrat iar in continua vacanta si tacere solemna. Ce mai ramane pentru urmatoarele alegeri? Ce mesaje? Ce actiuni? Nu inteleg nici eu, probabil nici ei.

Asa ca - hai sa stam calmi deocamdata si sa privim degringolada totala si finala a sistemului vechi. Si sa ne pregatim de urmatoarele runde de alegeri unde valul va creste mult si frumos - pana se sparge si matura toata mizeria asta din jur", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.