Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca motiunea de cenzura nu va trece.

"Deci motiunea nu va trece. Si PNL va considera pe toti niste idioti. Va spun ca nu trece din cauza USR, desi o voteaza.

Cum vine asta??? Adica votau cei 20 de PSD-isti de care are nevoie motiunea DOAR daca USR venea la guvernare? Altfel nu? Vai de capul vostru cu argumentele astea.

Motiunea nu trece pentru ca nu vrea Iohannis si PNL sa treaca. Trebuia doar sa spuna ca noul guvern va avea ministri de la Ponta si gruparea Paul Stanescu (altfel cum sa gasesti cele 20 de voturi???). Dar - nu si nu. Ca nu cumva sa se schimbe ceva. Ca sa se asigure ca Iohannis are pe cine ataca in campanie (ca de facut oricum nu a facut si nici nu va face nimic).

Dragii mei din PNL - eu atat va spun. Nu mai atacati USR si nu mai mintiti oamenii. Ca valul este mare, oamenii s-au trezit, si valul va inghite si pe voi. Reformati-va. Dati afara pe corupti si USL-isti. Daca nu - o sa vedeti placute suedeze in curand unde PSD va fi inlocuit cu USL. Si va incepe balul", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.