Primarul Clujului, Emil Boc, sustine ca momentan salariile in sectorul bugetar nu trebuie taiate, insa "generatiile urmatoare vor plati factura dezmatului actual".

"Va pot spune foarte sincer si direct: generatiile urmatoare vor plati factura dezmatului actual. Sa se inteleaga ca nimic nu este gratis pe lumea asta. Cu cat consumi mai mult decat produci, cu atat aduni datorii pe care le vor plati pe viitor.

Acum suntem intr-o perioada mai fericita, Europa e pe crestere economica, lumea in general e pe crestere economica, costurile de indatorare sunt mai mici, sunt multi dispusi sa te imprumute, cu alte cuvinte astazi nu avem o problema majora.

Dar va dau scris ca aceasta factura a consumului exagerat de astazi va fi platita pe viitor, pentru ca asa e legea firii, cand consumi fara acoperire, cineva trebuie sa plateasca factura. Si vor plati, mai devreme sau mai tarziu, generatiile urmatoare, acest lucru din punctul meu de vedere este foarte clar si fara echivoc. Cand se duce petrecerea si vine decontul, vor fi suferinte", a spus Boc, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.