Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca in ciuda faptului ca primarul general Gabriela Firea a anuntat falimentul Bucurestiului, tot se organizeaza un “Festival” al muzicii populare cu 1.4 milioane de RON.

"Fie falimentul cat de mare, PSD fura in continuare

Teodorovici da o circulara in care spune ca nu mai sunt bani de salarii incepand din toamna si cere taieri. Saptamana asta insa - Guvernul da OUG pe Codul Administrativ prin care introduce pensii speciale pentru toti primarii.

Firea anunta falimentul Bucurestiului. Oana Pellea nu este platita de luni de zile (pentru ca e “colaborator” la un teatru si nu mai sunt bani). Insa Primaria organizeaza un 'Festival' al muzicii populare cu 1.4 milioane de RON.

Astia, chiar daca intram intr-o criza grava, vor fura la fel de mult. Si daca nu sunt bani - ne vor taxa pe toti si vor da afara sute de mii de bugetari cinstiti ca sa aiba de unde fura in continuare", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.