Presedintele executiv al PMP, deputatul Marius Pascan, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj in care sustine ca Viorica Dancila "uluieste spatiul public cu o revelatie coplesitoare."

"Madam Veo uluieste spatiul public cu o revelatie coplesitoare, declarand ca exista totusi viata si dupa Dragnea, adica: «Am inceput sa fiu eu insami! Ce a fost a fost, important este prezentul!» Sa fie oare rostirea unei persoane cu o personalitate maladiva, bipolara, sau a rabufnit printesa dintre straiele Cenusaresei, jerpelite lingvistic, gramatical, semantic si sintactic?!

Acum sa va aud, carcotasilor, pe cei care comentati pripit ca Veo, care va sa zica, nu stie macar sa citeasca! «Carpe diem!», fratilor, adica premierul ne trimite fuguta la poezie, filosofie si intelepciunea lui Horatius! Pazea, ca pesemne pe 'mneaei n-o lasa tatuca mustata, dictatorul, sa se afirme plenar, sa ne uluiasca prin strafulgerarile de magica inspiratie, elocinta si eruditie! De-acum sa ne tinem bine, ne va ravasi prin inteligenta sa apoteotica.

«Traieste clipa», asadar, dupa cum ne indeamna Horatius, sau sa ne lasam cuprinsi de frenezia admirarii prezentului, pastelat, roz-bonbon, paradisiac, dupa cum sustine cucoana premier... Uitati toate gafele si prostiile sale de pana acum, dati uitarii ticalosia si mitomania PSD, acum s-a pus de un rebranding politic si rasar 'telectualii de prin boscheti, rabufnesc geniile politice oropsite din tagma Veoricai de Teleorman.

"Cu-o moarte toti suntem datori,
Si nu traim de doua ori,
Nici nu stim, moartea, cu aripa,
Cand va lovi. Traieste clipa!", a scris Marius Pascan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.