Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa de opozitie nu va trece, adaugand ca Alianta PSD-ALDE are suficiente voturi ca aceasta motiune sa nu fie adoptata.

"Avem suficiente voturi ca motiunea sa nu treaca si astazi. In primul rand, ma intrebati zilnic acest lucru, ieri v-am spus ca nu este nicio problema, astazi va raspund la fel, ca nu este nicio problema. Dar vorbim de o motiune care inca nu a fost depusa", a precizat Ciolacu, inaintea sedintei grupurilor parlamentare reunite ale PSD la care participa si premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, potrivit Agerpres.

Intrebat daca a negociat si cu alte partide, Ciolacu a raspuns: "Alianta PSD-ALDE are suficiente voturi singura sa nu treaca motiunea, matematic vorbind".

El a spus ca urmeaza ca parlamentarii PSD sa ia o decizie in privinta strategiei la motiune.

"O sa ne facem o strategie, e decizia noastra, a grupului. Noi dorim, la fel ca si opozitia, ca aceasta motiune sa intre cat mai repede la vot", a mai spus Ciolacu.

Intrebat daca aceasta motiune va influenta congresul PSD, Ciolacu a spus: "Nu cred. Pentru ca motiunea nu va trece si nu vad alte probleme".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.