Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, spune ca nu se pune problema falimentului unei primarii de talia Clujului, "dar se pune problema diminuarii drastice a cheltuielilor de investitii si a lucrurilor de facut pentru a creste calitate vietii."

"Sa spunem lucrurilor direct si pe nume... cati bani ai, atatia cheltui. Nu se pune problema falimentului unei primarii de talia Clujului, dar se pune problema diminuarii drastice a cheltuielilor de investitii si a lucrurilor de facut pentru a creste calitatea vietii. Adica, suntem afectati prin reducerea fondurilor de catre Guvern cu sume care ni se cuveneau.

Nu putem finaliza parking-urile, nu putem finaliza parcurile, nu putem realiza exproprieri pentru cauzele de utilitate publica, sa largim arterele din oras, nu putem finaliza gradinite, crese la nivelul si ritmul in care ne-am fi dorit, pentru ca problemele sunt la noi, dar banii sunt la ei (Guvern n.r.).

Sa va imaginati ca la noi, la Cluj, am avea un avion cu patru motoare foarte puternice care sa lucreze, dar lucram cu doua. Pentru doua motoare nu avem cum sa le utilizam, pentru ca banii ne-au fost luati. Nu intram in faliment, doar ca ni se incetineste ritmul de dezvoltare si trebuie sa reducem nivelul de investitii", a spus Emil Boc, la Digi FM, citat de Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.