Raluca Turcan sustine ca PNL solicita demisia ministrului de Externe, precum si urgentarea dezbaterii, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege initiat de PNL privind votul electronic si prin corespondenta.

"Melescanu se scufunda in derizoriu pe zi ce trece!

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, da vina tot pe votanti, dupa ce sute de mii de romani din strainatate au fost impiedicati sa voteze in 26 mai!

Cum este posibil ca un ministru de Externe sa foloseasca metode de manipulare tipice regimurilor totalitare?! Adica sa transforme victimele in vinovati! Cum sa fie oamenii de vina ca au venit la vot?! Ministrul de Externe chiar crede ca romanii ar fi fost adusi ”cu autocarele” la sectiile de votare?! Cum sa spui ca ”viteza redusa a internetul” a fost de vina?!

Teodor Melescanu, cu o astfel de gandire, este total in eroare!

L-am invitat maine pe ministrul Melescanu la Ora Guvernului in Parlament. Speram ca responsabilii sa fie sanctionati. Nu intelegem de ce Melescanu inca mai este ministrul de Externe?

PNL cere:

  • Demisia Ministrului de Externe;
  • Constituirea unei Comisii parlamentare de ancheta privind desfasurarea alegerilor europarlamentare si a referendumului din 26 mai;
  • Urgentarea dezbaterii, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege initiat de PNL privind votul electronic si prin corespondenta", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.