Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in primele 4 luni din anul 2019 din Romania au plecat 5 miliarde de Euro, avertizand ca trebuie facut ceva pentru a nu se mai ajunge in situatia din 2010.

"Vreau sa intelegem toti - pentru ca afecteaza viitorul nostru ca tara!

In primele 4 luni din anul 2019 din Romania au plecat 5 MILIARDE de Euro - acestia sunt bani imprumutati de Guvernul Romaniei ( cu dobanzi mari) si distribuiti la pensii si salarii / oamenii au cheltuit banii pentru produse din alte tari / cu banii imprumutati de romani sprijinim productia din alte tari!

Daca in 4 luni avem deficit 5 miliarde inseamna ca in tot anul 2019 vom avea o pierdere de 15 miliarde de Euro! Intr-un singur an! Singura solutie este stimularea productiei nationale pentru produsele pe care acum le importam !

Acesta este drumul spre faliment! Trebuie sa facem urgent ceva - altfel vom ajunge la situatia din 2010!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.