Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca nu urmeaza sa candideze la nicio functie la nivelul conducerii partidului la congresul de pe 29 iunie, pentru ca urmeaza sa fie supusa unei interventii chirugicale.

"Nu vor fi scoase la concurs ca la multinationala decat pozitia de presedinte, presedinte executiv si secretar - cele care sunt interimar. (...) Nu pot sa particip la congres pentru ca exact in acea perioada eu am programata acea interventie chirurgicala. Teoretic, orice se poate reprograma, doar nu ma operez in strainatate, la un profesor mare care nu ma primeste decat in ziua si noaptea aceea. Ma operez in Romania, la Spitalul 'Cantacuzino', cu aceiasi medici extraordinari cu care am fost si in operatia anterioara.

Nu ma tem de competitie, dar trebuie sa-ti doresti foarte mult un anumit lucru. Sunt mai multe aspecte pe care nu pot sa le spun in fata dumneavoastra, chiar nu ma fortati sa spun anumite lucruri, pentru ca nu ar fi corect, ele trebuie spuse in partid si acolo sa ramana. Si asa, ce citesc dupa sedinte pe asa-zisele site-uri si surse ma ingrozesc si ma intreb de multe ori daca am participat la aceeasi sedinta. 5% este adevarat, dar pana la 100% este mult", a spus Firea, citata de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.