Fostul secretar general PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca in partid exista mai multi potentiali candidati la alegerile prezidentiale din toamna, oferind cinci nume, "oameni iubiti de electoratul PSD".

"Robert Negoita spune ca trebuie sa ne rezolvam problemele grave din interiorul partidului. Asta este corect, traim momente foarte grele, se vade clar o lipsa maxima de autoritate si suntem putin dezbinati. Legat insa de faptul ca nu avem nicio sansa la prezidentiale, aici nu sunt de acord absolut deloc cu dl Negoita. Si pentru ca dna Firea a refuzat sa dea o lista cu eventualii prezidentiabili din PSD ofer eu public cateva variante. Avem oameni care se poate bate si oricare din ei va intra in turul 2 la alegerile prezidentiale, sunt oameni iubiti de electoratul nostru si au o sansa foarte mare in toamna. O sa dau cateva nume: Liviu Plesoianu, Olguta Vasilescu, Serban Nicolae, Eugen Teodorovici si Gabriela Firea.

Importante sunt doua lucruri. Ca oricare dintre acestia sa-si asume candidatura, sa-si doreasca sa intre in aceasta batalie", a spus Stefanescu pentru stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.