Vicepremierul Ana Birchall, propusa pentru functia de ministru al Justitiei, sustine ca proiectele de lege care au venit la Ministerul Justitiei au primit aviz fara intarziere.

"Nu o sa ma auziti niciodata sa ma vait de greaua mostenire. Eu cred ca in toata aceasta perioada de interimat am asigurat functionarea nu numai a Ministerului Justitiei, dar si a tuturor celorlalte ministere sau institutii, asa cum am promis de la inceput, cu buna credinta, cu profesionalism si cu responsabilitate si va garantez ca niciun proiect de lege care a venit la Ministerul Justitiei si care era programat sa intre in sedinta de guvern nu a avut o intarziere. Ca medie s-a stat mai putin de o zi si jumatate la avizare in Ministerul Justitiei", a declarat Birchall, chestionata daca sunt probleme cu avizarea proiectelor de lege, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.