Robert Negoita a declarat, luni, ca formatiunea are o mare problema de credibilitate si ca in interiorul PSD exista o parere cvasinunanima potrivit careia partidul are "sanse aproape nule" la alegerile prezidentiale.

"Partidul intai trebuie sa-si rezolve problemele grave din interior si pe urma sa ne gandim la oferta (candidatul la prezidentiale - n.red.) cu care sa venim. Exista o parere cvasiunanima in interior ca sansele PSD sunt aproape nule la felul in care s-a prezentat, la felul in care a condus Romania, la felul cum a reactionat electoratul. Asta ne duce cu gandul la faptul ca PSD are o mare problme a de credibilitate si in politica daca nu ai credibilitate, nu ai nimic", a declarat Robert Negoita, potrivit Stiripesurse.ro.

Robert Negoita a mentionat ca este valabil si daca partidul alege candidat din interior si daca alege varianta unui independent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.