Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, luni, pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, ca l-a atacat "nedemn, cu minciuni" pe colegul de partid Paul Stanescu, ea afirmand ca ii este "groaza" ca Oprisan face strategia politica a partidului.

"Mi-e groaza. Daca dupa elucubratiile spuse in CEx trecut de catre domnul Oprisan inca ne mai bazam pe dumnealui sa ne faca strategia politica a partidului, eu o sa citesc partea din strategie care nu-i apartine domnului Oprisan", a spus Gabriela Firea, potrivit Libertatea.

"Sa nu incep eu sa spun despre greselile gramaticale", a mai spus Firea, despre atacul lui Marian Oprisan la adresa lui Paul Stanescu. Firea l-a acuzat pe Oprisan ca i-a cerut sotului ei, Florentin Pandele, sa il ajute da preia partidul, in perioada in care la sefia partidului se afla inca Liviu Dragnea.

Gabriela Firea a spus ca nu va candida la Congresul din 29 iunie, pentru ca se va afla in spital si a precizat ca, din cate stie, se vor alege doar functiile de presedinte, presedinte executiv si secretar general, care acum sunt interimare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.