Europarlamentarul PNL Rares Bogdan trage un semnal de alarma in ceea ce priveste situatia din Republica Moldova.

"Sa fie limpede! Nu putem lasa Republica Moldova in haos, la dispozitia celor care si-o doresc o feuda, o zona gri a coruptiei si criminalitatii organizate la granita de est a Uniunii Europene! Este crucial ca liderii pro-europeni de la Chisinau, Maia Sandu si Andrei Nastase, sa fie protejati in fata diversiunilor regimului oligarhic si a razboiului hibrid.

Decizia PAS si a Platformei DA din blocul ACUM de a-si asuma guvernarea temporara alaturi de PSRM nu a fost usoara, dar Maia Sandu si Andrei Nastase au evaluat care sunt riscurile cresterii instabilitatii politice din Republica Moldova. Ii salut pentru curajul lor de a-si pune tara mai presus de politicianism (...).

In tot acest timp, Plahotniuc a oferit-o rusilor in schimbul incetarii dosarelor penale deschise pentru grave infractiuni de furt si spalare de bani de proportii uriase.

Cetatenii Republicii Moldova sustin masiv parcursul pro-european al tarii lor, singurul care le poate asigura sansa la democratie si bunastare. Foaia de parcurs asumata de liderii europeni, sustinuti de PSRM, este ferma: anticoruptie, reforme institutionale pentru eliminarea controlului oligarhic, prosperitate. Sa-i ajute Dumnezeu!", a scris Rares Bogdan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.