Politica 8 Iunie 2019 14:00
Rares Bogdan sustine ca se indoieste ca liderul USR Dan Barna sa-i fi spus sefului statului ca USR nu-l va sustine in primul tur al alegerilor prezidentiale.

"Faptul ca domnul Barna anunta ca nu il sustine pe domnul Iohannis nu incurca cu nimic lucrurile. Dar permiteti-mi sa ma indoiesc ca vreun politician din Romania, din Opozitie, isi permite sa ii spuna lui Klaus Iohannis in fata: 'Nu va sustin'. Domnul Barna e din Sibiu si il stie foarte bine pe domnul Iohannis si stie ca el uita greu. E o persoana care prinde extrem de repede si uita extrem de greu. Permiteti-mi sa ma indoiesc ca a avut loc dialogul dintre domnul Barna si domnul Klaus Iohannis. Eu va spun doar ca e bine ca teribilismele sa inceteze pentru ca nu cred ca cineva din Opozitie isi permite sa vorbeasca cu Klaus Iohannis in termenii acestia. Are o forta electorala si o statura politica pe care e greu sa te duci mai ales in Palatul Cotroceni si sa ii spui: 'Noi ne-am hotarat sa nu va mai sustinem.' Permiteti-mi sa ma indoiesc", a mentionat Rares Bogdan, la Romania TV, potrivit stiripesurse.ro.

Dan Barna a admis ca zilele trecute a purtat o discutie cu seful statului pe marginea acestui subiect.

"Ceea ce i-am spus presedintelui Iohannis, repet, este ca vom avea candidat in primul tur al alegerilor si ne-a spus ca 'este foarte normal sa aveti asa ceva pentru ca aveti un sfert de Romanie care v-a votat'. Acesta a fost schimbul de replici. Nimic altceva", a declarat la randul sau Dan Barna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.