Politica 8 Iunie 2019 10:23
Andrei Caramitru, membru USR, este de parere ca "PSD/ALDE/UDMR au organizat, impreuna, sub coordonare ruseasca, o busculada intre niste extremisti, iar acum UDMR incearca sa creeze un incident major diplomatic in interiorul Uniunii Europene".

"Saptamana trecuta: sute de mii de maghiari si romani s-au bucurat impreuna de vizita Papei.

Ei nu puteau permite asa ceva.

Saptamana asta: PSD/ALDE/UDMR au organizat, impreuna, sub coordonare ruseasca, o busculada intre niste extremisti. Si acum UDMR incearca sa creeze un incident major diplomatic in interiorul UE.

Ei toti vor acum sa ne batem unii cu altii. Ca sa castige un 'nationalist' (de fapt tradator) pro-rus ca Puric sau ca Plesoianu. Castiga rusii si oamenii lor: PSD, ALDE si UDMR/Viktor Orban.

Dar nu suntem tampiti deloc. Intelegem toti exact ce se intampla. Si am demonstrat cine suntem: la vot si in timpul vizitei Papei. Nu au nici o sansa. Sunt disperati", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.