Politica 7 Iunie 2019 12:32
Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune ca vor desemna un candidat pentru alegerile prezidentiale.

"Este necesar sa existe o conducere stabila a partidului sa putem lua hotararile care sunt necesare pentru activitatea partidului, cat si pentru a gestiona majoritatea parlamentara si, de asemenea, a gira politica guvernamentala", a afirmat Buzatu, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, potrivit News.ro.

Intrebat cine va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale, Buzatu a spus ca va trebui ales un candidat care sa aiba cea mai mare sansa de a-i infrunta pe candidatii opozitiei.

"Probabil vor fi si mai multe vehiculate in urmatoarele zile pana cand PSD va desemna un candidat. E nevoie de acest candidat pentru a fi puse tunurile pe el, intelegem nevoia aceasta si evident ca pana la urma ii vom da si raspuns. Cred ca trebuie gasit un candidat care sa aiba cea mai mare sansa de a infrunta candidatii opozitiei", a spus liderul PSD Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.