Politica 7 Iunie 2019 10:34
Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, sustine ca atat Viorica Dancila, cat si alti colegi pot indeplini cu succes functia de presedinte al PSD.

Oprisan a declarat inaintea CEx al PSD ca "presedintele partidului trebuie ales cat mai rapid posibil". El a adaugat ca si-ar dori ca la sfarsitul acestei luni sa aiba congresul prin care sa fie ales noul lider PSD.

"Toate aceste lucruri le vom discuta cu toti colegii in CEx si nu pot sa avansez nicuin fel de solutie inainte de a avea o consultare cu colegii. Doamna premier, prin analizele si modul cum s-a comportat, a demonstrat ca e un lider politic important si care are lucruri importante de spus pentru Romania. Si doamna Viorica Dancila si alti colegi pot indeplini cu succes functia de presedinte", a declarat Marian Oprisan, potrivit Digi24.

Chestionat daca va candida la sefia PSD, Marian Oprisan a raspuns: "V-am mai spus, eu nu candidez pentru functia de presedinte al partidului, dar nu ai cum sa stii. In ranita oricarui soldat se afla bastonul de maresal."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.