Politica 7 Iunie 2019 10:31
Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a comentat incidentul care a avut loc in cimitirul din Valea Uzului, intre romani si maghiari.

"Romania nu trebuie sa fie un 'sat fara caini' - nici un stat esuat! Orice fel de conflict interetnic trebuie rezolvat IMEDIAT cu sanctionarea dura a celor vinovati ! Politicienii iresponsabili trebuie sa dispara imediat din functii si sa raspunda penal!

Incidentul de la Valea Uzului a fost regizat cu stiinta si acordul Ministrului de Interne pentru ultima saptamana de campanie , cu un scop - ca sa aduca voturi! Liderii UDMR au aflat despre aceasta situatie dar le-a convenit : le mobiliza si lor alegatorii si le oferea motivul public pentru ruperea rusinosului Protocol de colaborare cu PSD!

Insa un demon scos din sticla nu mai poate fi bagat asa usor la loc! Si acum vedem consecintele!

Statul Roman trebuie sa isi apere stabilitatea si sa dea un exemplu clar ca nu tolereaza 'demonii' conflictelor interetnice! Iar cei care s-au 'jucat' cu asta trebuie pedepsiti exemplar! Imediat!

Ps - absolut inacceptabila aroganta Guvernului de la Budapesta/ dar s-au obisnuit in ultimii doi ani cu 'patriotii' de la Bucuresti- niste lasi iresponsabili!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.