Politica 6 Iunie 2019 10:34
Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca a avut discutii cu multi reprezentanti ai PSD si PNL, nu doar cu liderul USR, Dan Barna.

"Azi am participat la Bruxelles la discutiile oficiale cu reprezentantii Grupului Social Democrat si cu cei ai Noului Grup ProEuropa format din Liberali, Democrati si “En Marche”

2. Am multumit ambelor Grupuri pentru invitatia de a activa in cadrul acestor doua familii politice europene importante . Urmeaza sa decidem in cel mai scurt timp ce este mai bine pentru Romania si pentru ProRomania

3. Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog - nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!

Ps - daca vreti poze “picante” va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti?", a scris Ponta pe Facebook.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.